Adres

Opening tijden

Ma-Di-Do-Vr vanaf 18:00 tot 22:00

Wo vanaf  11:00  tot 22:00

Za en Zo vanaf  9:00 tot 18:00

Sawahstraat 24,

1448BC Purmerend

KvK.67846092

Mob: 06-44404004

mail: aldasnagels@gmail.com

© 2023 by The Nail Lab. Proudly created with Wix.com

 Contact 

Bij allergieën en of andere aandoeningen en of medicijn gebruik, graag voor aanvang aangeven. Dit kan namelijk effect hebben op jouw nagels.

Voor de behandeling worden de nagels en handen gedesinfecteerd, ik zal je daarna ook vragen geen gebruik meer van jouw mobiele telefoon e.d. te maken en huidcontact te voorkomen.

De salon is voorzien van een stof en dampafzuiging, zodat jij zo weinig mogelijk hinder van geur en stof zult ondervinden.

Ik maak altijd gebruik van handschoenen, deze zijn latexvrij. (nitrile)

De tafel en instrumenten worden na iedere klant gereinigd/gedesinfecteerd (Barbicide)en wordt er een schone handdoek neergelegd.

Indien ik een schimmel of bacteriële infectie constateer, zal ik jou doorverwijzen naar de huisarts. Er kunnen in dit geval geen kunstnagels geplaatst worden.

Er zijn in de studio producten en instrumenten aanwezig die niet kindvriendelijk zijn en dus gevaarlijk. Zorg daarom voor een oppas zo dat je zelf uitgebreid kunt genieten van jouw behandeling. Het is niet toegestaan om zonder overleg iemand mee te nemen tijdens jouw behandeling.

Voor jouw afspraak is tijd in de agenda gereserveerd. Als je verhinderd bent laat dit dan tijdig weten, zodat een andere klant op dat tijdstip behandeld kan worden. Indien de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd is, wordt de behandeling niet in rekening gebracht. Bij te laat afmelden ontvangt je een factuur aan jouw huisadres.  De kosten bedragen in dat geval € 20,00

Gelieve geen gebruik te maken van uw mobiel, door te smsen/bellen tijdens het zetten van de nagels, kunnen de nagels beschadigen, omdat deze nog niet voldoende zijn uitgehard.

Behandelingen die gel of acryl bevatten worden alleen uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar.

GARANTIE. * Ik geef 1 week garantie, deze vervalt echter in onderstaande gevallen.

Als je ondanks negatief advies van mij toch wilt dat ik jouw verzoek uitvoer.

Verkeerd gebruik door jouw zelf.

Je nagels zijn behandeld door derden.

Zwangerschap, medicijngebruik of ziekte.

 

Reparaties en de daarbij behorende kosten worden in overleg met jou uitgevoerd.

Behandeling bij @lda's is geheel op eigen risico. 

Ik hoop op jouw begrip en respect voor de huisregels.

Huis regels

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now